Team Andersson Elffers Felix

Erica Daalderop – AEF Consultancy

door Henk Vroom | 10 april 2019 |

Probleemstelling

Het team bureaumedewerkers is verantwoordelijk voor ondersteuning van de vele consultants die bij AEF werken. Dit betekent planning, agendabeheer, zorgen dat klantdocumenten uitstekend verzorgd de deur uitgaan, voorzieningen regelen voor klantbijeenkomsten, etc. We merkten dat we heel hard aan het werk waren maar dat er langzaamaan sprake werd van zogenaamde eilandjes binnen het team. Ongewild, maar toch sloop het erin.

Aanpak

We hebben met Henk Vroom een programma gemaakt waarbij we elkaar verdiepend zouden leren kennen, met daarbij de focus op onze belangrijkste kwaliteiten en drijfveren. Hiervoor maakten we gebruik van de Gallup Strengthsfinder vragenlijst die wereldwijd gebruikt wordt. Hiermee legt GezondBoerenVerstand de nadruk op wat er al is in het team en wat van nature al goed gaat. Dat sprak ons direct aan. Vervolgens wilde we natuurlijk ook graag praktisch aan de slag met elkaar, de handen uit de mouwen steken. Vooral tijdens de activiteit: schapen drijven kregen we een goed beeld over hoe je als team samenwerkt en wat de valkuilen kunnen zijn.
Resultaat

We hebben open met elkaar over het werk en onszelf kunnen praten. Duidelijk naar voren is gekomen wat we qua persoon en als professional aan elkaar hebben. Met deze nieuwe inzichten kunnen aan de slag.

Wil je meer weten over coaching op basis van gezond boeren verstand? Neem dan contact met mij op. Tel: 06-53789002

Henk Vroom
Oprichter en teamcoach Gezond Boeren Verstand

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com