Sijtha Dunnink-van der Molen

Sijtha Dunnink-van der Molen – Puur Logopedie

door Henk Vroom | 10 april 2019 |

“Het was zeer prettig om Henk Vroom, van buiten af, als een soort spiegel erbij te hebben. Iemand die benoemt wat er gebeurt en je in gesprek laat gaan over de gekozen manieren. Dit geeft duidelijke inzichten en leerpunten.”

Afgelopen februari zijn wij op de GezondVerstandBoerderij aan de slag gegaan onder begeleiding van Henk Vroom. Voor ons was het belangrijk dat we naast een gezellige activiteit ook aan teambuilding deden. We hebben een klein team van 5 dames. We zijn van mening dat met een klein team het erg belangrijk is dat kan worden besproken wat er gaande is.

We hadden ons oog laten vallen op schapen drijven. Deze activiteit was aan het eind van de dag als kers op de taart geplaatst. We zijn onze dag begonnen met het werken in de stallen. Het was naast ontzettend leuk, ook heel leerzaam. Er werd ons duidelijk wat onze gezamenlijke werkwijze was, en ook hoe we dit kunnen verbeteren. Na de activiteit hebben we dit besproken.

Na de overheerlijke lunch hebben we de Disc methode doorlopen. Dit gaf voor een deel van het team nieuwe inzichten. Het maakte voor een aantal teamleden duidelijk waardoor ze bepaalde gedragingen hebben, en ook dat een ander hier een afkeer voor kan hebben.

Bij het schapen drijven hebben we getracht leerpunten in de praktijk te brengen. Dit lukte zeer goed. Bij de nabespreking van de dag hebben we als team mooie complimenten gehad. We hebben plezier met het team en iedereen probeert de ander te helpen en te betrekken. Tevens is er ook een leerpunt voor het team uitgekomen. Hier gaan we ook zeker mee aan de slag.

Het was zeer prettig om Henk Vroom, van buiten af, als een soort spiegel erbij te hebben. Iemand die benoemt wat er gebeurt en je in gesprek laat gaan over de gekozen manieren. Dit geeft duidelijke inzichten en leerpunten. Wij hebben een ontzettend leuke en leerzame dag gehad.

Wil je meer weten over coaching op basis van gezond boeren verstand? Neem dan contact met mij op. Tel: 06-53789002

Henk Vroom
Oprichter en teamcoach Gezond Boeren Verstand

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com