Referenties GezondBoerenVerstand

“De GezondBoerenVerstand teamdag heeft ons heel veel opgeleverd !”

Referenties individuele coaching

Henk heeft me geholpen om inzicht in gedrag te krijgen. Door een combinatie van theorie- en praktijkoefeningen merkte ik al snel dat ik makkelijker contact maakte met mijn collega’s en meer waardevolle informatie kon ophalen.
Ik ben me in dit traject heel bewust geworden dat ik niet alles alleen hoef te doen, en weet nu beter hoe ik mijn team kan coachen in plaats van alles uitdenken en opdrachten geven.
Doordat ik geleerd heb om meer rust te nemen in plaats van gejaagd door te werken, kan ik makkelijker collega’s motiveren en krijgt mijn boodschap meer waarde.

Kim Vijfhuizen
Kim Vijfhuizen-Vermeer Customer Care Lead
Lumiparts
lumiparts logo

Ik ben bij Henk een coaching traject begonnen naar aanleiding van voorop vastgestelde doelstellingen.
Henk is een coach die op een actieve manier je altijd weet te stimuleren om met je doelstellingen aan de gang te gaan.

Gaandeweg het traject is er volop de mogelijkheid om bij te sturen. Het waren intensieve en open gesprekken die je inzicht geven in je functioneren en het effect ervan op anderen. Dit alles ondersteund door theorieën met praktische voorbeelden.

Oefenen in gesprekken is zeker een meerwaarde omdat Henk moeiteloos in de huid van een klant of een medewerker kruipt. Mooi om te ervaren dat deze vorm goed aansluit op de praktijk.

Door een persoonlijk traject met Henk te doorlopen ben ik meer vastberaden geworden in mijn houding naar klanten, collega’s en medewerkers. Ik kan Henk dan ook aanbevelen aan een ieder die zich wil ontwikkelen in gesprekstechnieken en effectief communiceren.

Arjen de Wit Senior planner
AB-Werkt
ABwerkt

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com