Onze aanpak

Het gereedschap dat we gebruiken

Aanpak

Teambuilding en teamontwikkeling

GezondBoerenVerstand biedt teambuilding en teamontwikkeling aan op de boerderij. Hoe? Door jou en je collega’s en/of medewerkers actief mee te laten werken in alle mogelijke onderdelen van het dagelijkse werk op de boerderij.

De koeien melken, de schaapskudde verplaatsen, een afrastering maken, stallen uitmesten, overal en laarzen aan en aanpakken maar. Het werken op de boerderij als spiegel voor het werken binnen je organisatie.

Handen uit de mouwen wisselen we af met kennis delen, reflectie en goede gesprekken. Zo creëren we een optimale leeromgeving waarbij je teamdoelstellingen de precieze vorm en in houd van het programma bepalen.

Workshop schapen drijven

Unieke beleving op de boerderij voor maximale inspiratie en energie

Voor jouw leerzame teamuitje of teambuilding workshop zoek je een inspirerende omgeving. Voor jou geen verblijf in een standaard zalencentrum of hotel. Qua werkvormen wil je een unieke ervaring, een beleving die je nooit meer vergeet. En natuurlijk een workshop die heel effectief is. We ontvangen je daarom graag op onze unieke GezondBoerenVerstand boerderij. Doelgericht werken we daarbij aan je teamdoelstelling door:

  • Vanuit ieders intrinsieke motivatie
  • Het echte boerenwerk te doen
  • Relevantie kennis met je te delen
  • Samen te reflecteren op gedrag en leiderschap
  • Met als resultaat een effectiever team

Workshop Koeien melken - Origineel teamuitje

Maatwerk aanpak voor optimaal antwoord op jouw behoefte

Iedere organisatie, ieder team is uniek. Daarom verplaatsen wij ons zo goed mogelijk in je situatie en vraagstelling. Dit doen we door een gedegen intake, telefonisch of face to face, eventueel aangevuld met verdere analyse van je organisatie of team. Van daaruit gaan we aan de slag en maken we samen met jouw een op maat gemaakte aanpak die goed voelt en tot het gewenste resultaat leidt.

Workshop Werken op het land

Een praktische en doelgerichte coaching stijl

Van nature benaderen wij zaken praktisch en doelgericht. En zo is ook onze coaching stijl. Geen ingewikkelde modellen of theorieën. En als we al een model gebruiken, dan kort en to the point. Maar meer nog stimuleren we deelnemers te kijken naar hun eigen gedrag en het effect daarvan.

Hoe ga je met elkaar om in het werk op de boerderij? Daarin zie je vaak één-op- één terug hoe het ook op de eigen werkplek gaat. Vaak gaat het erom jouw team meer naar zichzelf en naar elkaar te laten kijken. Om zo meer begrip voor elkaar te krijgen, elkaars krachten maximaal te benutten en elkaar te stimuleren het nog beter te doen!

Agile leren op de boerderij

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com