Overtuiging

Breng jij je ideeën overtuigend genoeg? En hoe doe je dat dan?

door Henk Vroom | 23 september 2016 | Coaching

We kennen allemaal wel de situatie dat we met een groep collega’s of vrienden iets aan het doen zijn en dat er van verschillende kanten ideeën geopperd worden om het handiger of beter aan te pakken. Maar dat veel van die ideeën niet serieus bekeken worden. Eigenlijk krijgt vaak degene die het hardst roept zijn zin. Heel irritant als jij dat jij dat niet bent! Hoe zorg je dat jouw ideeën wel serieus genomen worden?

Overtuiging

De 24 uurs van GezondBoerenVerstand

Tijdens de 24 uurs van GezondBoerenVerstand met een team van Triamfloat bleek dat verscheidene ideeën tijdens het bijeendrijven van de schapen sneuvelden, terwijl ze stuk voor stuk waardevol waren. Dat had als gevolg dat het veel langer duurde voordat we de schapen bij elkaar hadden en dat heel wat frustraties bespaard hadden kunnen blijven. Zoals je kunt zien op de foto werd het een chaos toen de druk op de schapen te hoog werd opgevoerd. Pas in tweede instantie werd een eerder idee ten uitvoer gebracht, namelijk heel rustig en in kleine stapjes de schapen bijeendrijven.

Schapen drijven

Op de bijgevoegde foto van het flipovervel staan de belangrijkste do’s op een rij om ervoor te zorgen dat jouw idee wel gehoord wordt.

Flipover

GezondBoerenVerstand biedt 24 uur programma’s aan waarbij je als team 24 uur zelfstandig de boerderij gaat runnen. Laarzen en overals aan en aan de slag. Voor een unieke en blijvende teambuildingservaring.

Triamfloat is één van de klanten van GezondBoerenVerstand en is marktleider in Nederland op het gebied van opleidingskundige dienstverlening.

Wil je meer weten over coaching op basis van gezond boeren verstand? Neem dan contact met mij op. Tel: 06-53789002

Henk Vroom
Oprichter en teamcoach Gezond Boeren Verstand

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com