De 5 pijlers van GezondBoerenVerstand

GezondBoerenVerstand helpt organisaties om hun strategie voor elkaar krijgen. Het blijkt in de praktijk vaak best lastig om belangrijke dingen gedaan te krijgen. Dan kunnen de 5 pijlers van GezondBoerenVerstand uitkomst bieden. Deze pijlers zijn effectief, logisch en zonder opsmuk.

De 5 pijlers zijn ontwikkeld door Henk Vroom, vanuit zijn ervaring als boerenzoon, als initiatiefnemer/voorzitter van Herenboeren Willemshoeve, zijn technisch bedrijfskundige opleiding en zijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven. Maar bovenal zijn de 5 pijlers een kwestie van gezond boeren verstand!

Als boer, met gezond boeren verstand, weet je dat een gezonde bodem een voorwaarde is om gezonde gewassen te verbouwen. En dat gezonde gewassen als voedsel weer de basis vormen voor gezonde mensen en dieren.

Dat werkt precies zo met het gedrag van mensen. Als er in een team een goede dynamiek is, groeien er vaak uitstekende ideeën in de hoofden van de mensen. Ideeën die vervolgens realiteit kunnen worden. Alleen als de bodem, de cultuur en het gedrag gezond zijn, ontstaat er energie en krijgt een team vleugels.

Jouw team naar een hoger plan? Laat je inspireren door GezondBoerenVerstand!

De 5 pijlers van Gezond Boeren Verstand:

1: Doorleef de bestaansreden

2: Maak een plan

3: Houd focus

4: Creëer energie

5: Verbeter iedere dag

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com