De essentie van gezonde teams in vijf pijlers

De 5 pijlers

GezondBoerenVerstand helpt organisaties om hun strategie voor elkaar krijgen. Dat blijkt in de praktijk vaak best lastig. De 5 pijlers van GezondBoerenVerstand bieden uitkomst. Deze pijlers zijn logisch, effectief en gaan recht op hun doel af.

De 5 pijlers zijn ontwikkeld door Henk Vroom, vanuit zijn ervaring als boerenzoon, als initiatiefnemer/voorzitter van Herenboeren Willemshoeve, zijn technisch bedrijfskundige opleiding en zijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven. Maar bovenal zijn de 5 pijlers een kwestie van gezond boeren verstand!

Als boer, met gezond boeren verstand, weet je dat een gezonde bodem een voorwaarde is om voedzame gewassen te verbouwen. En dat voedzame gewassen als voedsel weer de basis vormen voor gezonde mensen en dieren.

Dat werkt precies zo met het gedrag van mensen. Als er in een team een goede dynamiek is, ontstaan vanzelf uitstekende ideeën in de hoofden van de mensen. Ideeën die vervolgens realiteit kunnen worden. Alleen als de bodem, de cultuur en het gedrag gezond zijn, ontstaat er de juiste energie en krijgt een team als het ware vleugels.

Jouw team naar een hoger plan? Laat je inspireren door GezondBoerenVerstand!

(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Op zoek naar een maatwerkoplossing?
Ik help je graag verder.

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com