Prijsuitreiking Soester Courant

GezondBoerenVerstand in de finale en tweede geworden in ondernemerswedstrijd “Het beste idee van Soest, 2016” !

door Henk Vroom | 8 november 2016 | Nieuws

In de finale

Het was voor mij als oprichter van GezondBoerenVerstand.com de afgelopen weken een hectische periode. In korte tijd werd duidelijk img_7308dat de aanmelding van GezondBoerenVerstand bij de ondernemerswedstrijd “Het beste idee van Soest” leidde tot een finaleplaats. Dat betekende dat ik woensdagavond 26 oktober 7 minuten mocht pitchen voor zo’n 200 ondernemers in het auditorium van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Daarna kreeg ik 6 minuten lang allerlei vragen vanuit de zaal. Vervolgens mochten de bezoekers in de zaal stemmen en werd GezondBoerenVerstand als tweede gekozen. Een resultaat waar mijn compagnon Roger Frijters en ik trots zijn! De drie tieners in rood shirt werden eerste met hun idee ‘pc hulp voor ouderen’. Een heel goed initiatief van deze ondernemende jongens.

Finale Rabobank

Het promoteam

Na de prijsuitreiking was het tijd voor de netwerkborrel. Twee enthousiaste vriendinnen van mij, Susie de Vries en Maartje Postma, img_7310gingen gekleed in overal met iedereen in gesprek, deelden pennen en buttons uit en waren daarmee een heus promoteam voor GezondBoerenVerstand. Wilfred Genee ging als ervaren spreekstalmeester van het evenement natuurlijk graag met de dames op de foto!

Finale promoteam

Valt van dit alles ook nog wat te leren?!

Ja hoor, hoe kan het ook anders, er is altijd wat te leren. Ondanks alle hectiek en spektakel er nuchter onder blijven. Zowel vooraf als achteraf. Het is leuk en belangrijk, maar nog belangrijker is om dit in perspectief te plaatsen. Dus zowel op het podium als daarbuiten met de laarzen op de grond blijven staan. Zoals je kunt zien op de bovenste foto!

GezondBoerenVerstand biedt 24 uur programma’s aan waarbij je als team 24 uur zelfstandig de boerderij gaat runnen. Laarzen en overals aan en aan de slag. Voor een unieke en blijvende teambuildingservaring.

Finale Certificaat

Wil je meer weten over coaching op basis van gezond boeren verstand? Neem dan contact met mij op. Tel: 06-53789002

Henk Vroom
Oprichter en teamcoach Gezond Boeren Verstand

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com