Henk Vroom

Hallo, prettig kennis te maken!

Het team

GezondBoerenVerstand biedt teams en individuen ervaringsgerichte ontwikkeltrajecten aan, op de boerderij. Met mijn passie voor de natuur en de boerderij met zijn dieren maak ik unieke maatwerk programma’s waarbij je je even echt boer of boerin voelt. Het buiten zijn en praktisch werken, in combinatie met kennissessies en reflectie, zorgt voor een frisse blik op jezelf, collega’s en werk. Zeker weten dat je het boerenerf weer verlaat met een goed gevoel, belangrijke inzichten en concrete acties die je verder helpen.

Ik werk graag samen met Marianne Koene en Ale Meijer. Zij zijn net zo enthousiast over leren door te doen als ik. Samen laten we je excelleren.

Henk Vroom
GezondBoerenVerstand

Henk Vroom

Henk Vroom

Ik (Henk, 1970) ben als boerenzoon opgegroeid op een melkveehouderij in Opende, een dorp in de provincie Groningen. Na mijn informele boerenopleiding ben ik Technische Bedrijfskunde gaan studeren aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Hierna heb ik bij een aantal bedrijven gewerkt in diverse rollen zoals Lays (bedrijfskundige), Yacht (accountmanager), House of Performance (consultant) en AB Midden Nederland (accountmanager en leidinggevende). Daarnaast heb ik zo’n tien jaar ervaring als zelfstandig trainer en coach op het terrein van commercie, leiderschap en samenwerking. Ik woon met mijn gezin in Soest en ben als één van de kartrekkers bezig met de ontwikkeling van een Herenboerderij in Soest. Mijn rol binnen GezondBoerenVerstand is creatie van unieke ontwikkelprogramma’s, coach en teamcoach.

Marianne Koene

Marianne Koene

Ik (Marianne) ben in 1972 geboren in Bergen op Zoom en daar opgegroeid. Mijn ouders werkten beiden in het onderwijs dus het bezig zijn met groei en ontwikkeling kreeg ik met de paplepel ingegoten. Ik ben na mijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gaan werken als trainee bij Ormit. Van daaruit aan de slag gegaan bij Nuon als TraineeProgramma manager en HR adviseur in de Sales om vervolgens meer de stap te maken naar Ttrainer/Coach. Ik ben mezelf gaan opleiden als coach en werd trainer en talentmanager bij Adecco. Daarnaast begon ik mijn eigen training en coachingsbureau, wat nu al ruim 10 jaar goed loopt. Sinds 2006 ben ik als zelfstandig trainer, teamcoach en coach bezig voor een breed scala aan opdrachtgevers. Mijn expertise ligt op het ontwikkelen en uitvoeren van leerprocessen, meer en meer in teams en dan het liefst buiten in de natuur. Ik doe trajecten in de Ardennen en ontwikkel teamavonturen in Nederland Ik woon in Utrecht, sport actief en heb sinds 2018 een heus eiland in Vinkeveen. Nog meer buiten dus ! Bij GezondBoerenVerstand help ik mee in de ontwikkeling en uitvoering van teamontwikkelprocessen op de boerderij.

Ale Meijer

Ale Meijer

Meer over mij lees je hier binnenkort. Voor nu kun je alvast een kijkje nemen op mijn LinkedIN.

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com