Is jouw team in nood? GezondBoerenVerstand geeft een teamworkshop cadeau!

door Henk Vroom | 7 juli 2021 | Nieuws

De corona-crisis hakt er behoorlijk in bij mensen en in organisaties. Thuiswerken, minder contact, onzekere inkomsten… Deze tijd vraagt extra energie van zowel leidinggevenden als professionals. En het functioneren van teams staat op het spel. Daarom stelt GezondBoerenVerstand samen met Agile Leren op de Boerderij een inspirerende teamworkshop van een dag op de boerderij beschikbaar.

De sessie is voor teams die snakken naar een gezamenlijk moment op locatie. De workshop is een moment van reflectie en vooruitkijken onder begeleiding van teamcoach Henk Vroom. Een moment van verbinding en elkaar in de ogen aankijken. Zodat alle neuzen weer dezelfde kant opstaan en jullie vooruit kunnen. Ook in deze tijd.

Uiteraard doen we dat zoveel mogelijk in de buitenlucht en op een veilige anderhalve meter. De GezondBoerenVerstand boerderij is daar helemaal op ingericht. Deze workshop duurt een dag, inclusief koffie/thee en lunch, en is voor maximaal 12 personen.

Vind jij dat jouw team hiervoor in aanmerking moet komen? Vertel ons dan waarom jouw organisatie deze workshop verdient. We geven de gratis workshop weg aan een team dat hiervoor zelf niet de financiële middelen heeft. Maak daarom in je aanvraag duidelijk waarom dit voor jouw team zou gelden. We zijn ook benieuwd welke inhoudelijke behoefte het team heeft en waarom deze workshop dus hartstikke nodig is. Reageren kan t/m 31 augustus 2021.

Meld je nu aan via dit formulier:

  Wil je meer weten over coaching op basis van gezond boeren verstand? Neem dan contact met mij op. Tel: 06-53789002

  Henk Vroom
  Oprichter en teamcoach Gezond Boeren Verstand

  Locatie boerderij

  De Stadshoeve
  Zunderdorpergouw 29
  Zunderdorp (bij Amsterdam)

  Contact

  GezondBoerenVerstand.com
  Henk Vroom
  Pieter de Molijnlaan 19
  3764 SB Soest
  Tel: 06-53789002
  E-mail: henk@gezondboerenverstand.com