Onze aanpak

Ons gereedschap, oftewel onze aanpak bestaat uit....

Onze aanpak

Over GezondBoerenVerstand

GezondBoerenVerstand biedt inspirerende heisessies en teambuilding aan op de boerderij. Hoe? Door jou en je collega’s en/of medewerkers actief mee te laten werken in alle mogelijke onderdelen van het dagelijkse werk op de boerderij.

De koeien melken, de schaapskudde verplaatsen, een afrastering maken, werken in de grote tuin, overal en laarzen aan en aanpakken maar! Het werken op de boerderij als spiegel voor het werken binnen je organisatie.

Handen uit de mouwen wisselen we af met reflectie en goede gesprekken. Zo creëren we een optimale leeromgeving waarbij jullie doelstellingen de precieze vorm en in houd van het programma bepalen.

Teambuilding samenwerken

De unieke beleving op de boerderij zorgt voor maximale inspiratie en energie binnen je team

Voor jouw vergadering, bijeenkomst, workshop of training zoek je een inspirerende omgeving. Voor jou geen verblijf in een standaard zalencentrum of hotel. En qua werkvormen wil je graag iets wat je nog niet eerder hebt meegemaakt en vooral ook effectief is.

GezondBoerenVerstand neemt je daarom mee naar een unieke GezondBoerenVerstand boerderij als inspiratiebron voor succesvol en zinvol werk. Van daaruit adviseren en begeleiden we op een nieuwe en creatieve manier jouw organisatie of team in groei en ontwikkeling. We doen dit door het organiseren van inspirerende heisessies, bijeenkomsten, teambuilding en individuele coaching.

Het werken op de boerderij staat hierbij centraal, afgewisseld met reflectie en goeie gesprekken. Van daaruit ontstaan vaak de beste ideeën en zeker ook het goede gevoel met elkaar, de basis voor elk goed functionerend team.

Teambuilding

Onze maatwerk aanpak staat garant voor een optimaal antwoord op jouw behoefte

Geen organisatie is hetzelfde en elk team heeft zijn eigen dynamiek en zijn eigen sterktes en zwaktes. Je bent gewend te schakelen in de aansturing van je team of je medewerkers.

Wij zien jouw behoefte als uniek en daarom verplaatsen wij ons zo goed mogelijk in je situatie en vraagstelling. Dit doen we door een uitgebreide en zorgvuldige intake, eventueel aangevuld met analyse van je organisatie of team op de werkplek. Van daaruit gaan we aan de slag en maken we samen met jouw een op maat gemaakte aanpak die niet alleen goed voelt maar ook tot het gewenste resultaat leidt.

Innoveren

Wij hanteren een praktische en doelgerichte coaching stijl zodat je het resultaat krijgt wat u wilt

Van nature benaderen wij zaken praktisch en doelgericht. En zo is ook onze coaching stijl. Geen ingewikkelde modellen of theorieën. En als we al een model gebruiken, dan kort en to the point. Maar meer nog stimuleren we deelnemers te kijken naar hun eigen gedrag en het effect daarvan.

Hoe ga je met elkaar om in het werk op de boerderij? Daarin zie je vaak één-op- één terug hoe het ook op de eigen werkplek gaat. Vaak gaat het erom een team meer naar zichzelf en naar elkaar te laten kijken. Om zo meer begrip voor elkaar te hebben, elkaars krachten maximaal te benutten en elkaar te stimuleren het nog beter te doen!

Samenwerken

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com