Teamuitje op de boerderij in Amsterdam

Leerzaam teamuitje, origineel én actief?

Kom naar de boerderij in Amsterdam

Teamuitjes met GezondBoerenVerstand

Welkom bij de teamuitjes op de boerderij van GezondBoerenVerstand. We verzorgen originele en actieve teamuitjes, die ook nog eens leerzaam zijn. Je bent welkom op onze authentieke stolpboerderij op een steenworp afstand van Amsterdam. Op nog geen kilometer ten noorden van de ring bij Amsterdam-Noord ben je opeens midden in een adembenemend mooi agrarisch landschap. Weidse uitzichten over de weilanden en sloten, met koeien, schapen en een grote variatie aan weidevogels en zelfs enkele roofvogels. Te midden van al dit moois is GezondBoerenVerstand graag jouw partij voor een onvergetelijk uitje. Perfect voor je georganiseerd, van begin tot eind.

Teamuitje boerderij

Wij verzorgen je teamuitje volledig

Er komt veel bij kijken om een geslaagd teamuitje of personeelsuitje te organiseren. De meeste bedrijven vinden het daarom prettig om de organisatie en de uitvoering van een teamuitje geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Je kunt bij ons kiezen uit een aantal workshops of een maatwerkaanpak. In dat laatste geval vertalen we jouw wensen en budget naar een passend en inspirerend programma op maat. We zorgen er in alle gevallen voor dat het teamuitje volledig op jouw team, bedrijf of organisatie is gericht.

Teamuitje hek plaatsen

Leerzame teamuitjes: leren en plezier hebben!

Plezier hebben met je collega’s en tegelijkertijd leren over communicatie, samenwerken of leiderschap binnen je team. Bij ons heb je een leuke tijd en steek je meteen het nodige op waar je de volgende dag op je eigen werkplek echt iets mee kunt. We besteden dan ook graag iets meer tijd aan een goede intake zodat iedereen na het teamuitje zal zeggen: ‘Geweldige tijd gehad en heel interessant om nieuwe kanten van mezelf en collega’s te ontdekken.’ Kortom: ‘Hier hebben we echt iets aan gehad.’ Leerzaam dus!

Leerzame teamuitjes

Laarzen en overals aan en aanpakken maar

Bij ons bestaat een teamuitje vaak uit één of meer boerenactiviteiten waarbij je als team het echte boerenwerk doet. Zoals schapen drijven, koeien melken, een stal uitmesten of met elkaar werken op het land. Of wil je liever een interactieve DISC-sessie om meer te leren over jullie teamdynamiek? Ook kun je aan de slag met de Agile-werkmethodiek, helemaal aangepast aan het werk op de boerderij. Wat je ook kiest, je gaat hoe dan ook met een onvergetelijke ervaring naar huis.

Laarzen en overals aan en aanpakken maar

Samen lekker eten en drinken: de basis moet goed zijn

Koffie, thee, water, koek, lunch, hapjes, drankjes, borrel en avondeten, overal zorgen we voor. Je kunt hiervan genieten in de gezellige vergaderruimte met grote keuken en uitzicht op de melkkoeien. Of buiten aan houten tafels met uitzicht over het weidse land.
Gegarandeerd dat je na afloop met meer energie en vol nieuwe ideeën het erf weer afrijdt.

Samen lekker eten en drinken

Onze team- en afdelingsuitjes


Workshop schapen drijven
Tijdsduur3 uur
Aantal pers.vanaf 6-16
Prijs vanaf € 975

Workshop Schapen drijven

Een workshop schapendrijven geeft je de kans om met je team te ervaren hoe het is om een groep schapen bijeen te drijven in een zelfgemaakte maken kraal (verzamelplek). Daarbij leer je veel over je eigen gedrag en dat van je collega’s. En zeker weten dat je veel plezier hebt, want het gaat altijd anders dan je denkt!
Workshop Koeien melken - Origineel teamuitje
Tijdsduur3 uur
Aantal pers.vanaf 4-8
Prijs vanaf € 875

Workshop Koeien melken

Geef je team een uniek en origineel teamuitje en ervaar hoe het is om met z'n allen koeien te melken. Afhankelijk van het seizoen haal je de koeien uit het weiland of mag je ze juist voeren in de stal. Je leert veel over het melken en het gedrag van de koeien, maar ook over je eigen gedrag en dat van je collega’s. Je zult merken dat iedere koe verschillend is en dus om een andere aanpak vraagt. Een workshop koeien melken is een leerzaam teamuitje en tegelijkertijd een bijzondere, onvergetelijke ervaring!
Workshop Werken op het land
Tijdsduur4 uur
Aantal pers.vanaf 6-16
Prijs vanaf € 1050

Workshop Het echte boerenwerk

Samen met je team hekken timmeren. Of een afrastering maken. Of allebei en misschien nog meer. Op het land is genoeg leuk werk te doen. En daarbij leren over je eigen gedrag en dat van je collega’s. Zeker weten dat je veel plezier hebt met deze workshop "Het echte boerenwerk", want het blijkt toch vaak anders te gaan dan je vooraf bedenkt.
DISC-sessie op de boerderij
Tijdsduur4 uur
Aantal pers.vanaf 6-16
Prijs vanaf € 1175

Interactieve Disc-sessie op de boerderij

Meer leren over je eigen en elkaar voorkeursgedrag, daar draait het om bij Disc. Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe kun je daarvan optimaal gebruikmaken? En waar is je team goed in? En waar liggen de uitdagingen? Als je dit beter weet, werk je makkelijker en beter samen. Nergens zo leuk om dit te leren met uitzicht over het land of met de geur van hooi om je heen. Aansluitend ga je met je Disc kennis op zak de schapen bijeen drijven. Reken maar dat het dan van pas komt dat je de Disc kleuren van je collega's kent :)
Agile leren op de boerderij
Tijdsduur4 uur
Aantal pers.vanaf 6-16
Prijs vanaf € 950

Workshop Agile leren op de boerderij

Een agile workshop op de boerderij! Agile leren werken doe je natuurlijk op de plek waar het al honderden jaren wordt toegepast: de boerderij. Alleen werd het nooit zo genoemd. Maar nu dus wel. Met scrumbord en in sprints het werk verdelen, voorbereiden en uitvoeren. En leren hoe je met elkaar daarover het gesprek voert. Dat is de essentie. Door dit op de boerderij te doen, geniet je met volle teugen.

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com