Workshop Koeien melken - Origineel teamuitje

Workshop koeien melken

Zo uniek, dat maak je zelden mee

Tijdsduur3 uur
Aantal pers.vanaf 4-8
Prijs vanaf € 875

Kom als teamuitje koeien melken

Geef je team een uniek en origineel teamuitje en ervaar hoe het is om met z’n allen koeien te melken. Afhankelijk van het seizoen haal je de koeien uit het weiland of mag je ze juist voeren in de stal. Je leert veel over het melken en het gedrag van de koeien, maar ook over je eigen gedrag en dat van je collega’s. Je zult merken dat iedere koe verschillend is en dus om een andere aanpak vraagt. Een workshop koeien melken is een leerzaam teamuitje en tegelijkertijd een bijzondere, onvergetelijke ervaring!


Een uitdagende teamactiviteit voor jou en je collega’s.

We zorgen ervoor dat je in korte tijd de kneepjes van het melken leert. Maar hoe pak je dat koeien melken nou aan als je het nog nooit gedaan hebt en advies van de boer punten kost? Welke vragen ga je stellen zodat je met zo weinig mogelijk adviesuren van de boer toch zo goed mogelijk het melken met je collega’s voor elkaar gaat krijgen?

Na ontvangst met koffie, thee en koek trekken jullie overals en laarzen aan en gaan aan de slag. Je voelt je meteen al boer of boerin. Van het voorjaar tot aan de herfst ga je met elkaar het land in om de koeien te halen. In de winter begin je met voeren van de koeien in de grote stal. Daarna het melken van de koeien, het uitdagendste deel van de workshop. En na afloop misschien nog verzorgen van enkele kalveren of lammeren.

Tussendoor bespreken we wat we zien aan gedrag, zowel bij de koeien als bij jouw team. Wat werkt goed en wat kan handiger? Na afloop ga je gezellig napraten en borrelen met lekkere hapjes, allemaal bij de prijs inbegrepen. Voor een bescheiden meerprijs van 19,50 euro per persoon kun je aansluitend genieten van een heerlijke boerenstamppot of boerenbarbecue.

Workshop Koeien melken - Origineel teamuitje

 • Ontvangst met koffie, thee en koek of fris met iets lekkers erbij
 • Actieve workshop Koeien melken met vertaalslag naar thema’s als samenwerken, leiderschap of communicatie
 • Borrel met lekkere hapjes
 • Extra: boerenstamppot of boerenbarbecue voor slechts 19,50 euro per persoon
Workshop Koeien melken
Workshop Koeien melken
Workshop Koeien melken
Workshop Koeien melken

Onze team- en afdelingsuitjes


Workshop schapen drijven
Tijdsduur3 uur
Aantal pers.vanaf 6-16
Prijs vanaf € 975

Workshop Schapen drijven

Een workshop schapendrijven geeft je de kans om met je team te ervaren hoe het is om een groep schapen bijeen te drijven in een zelfgemaakte maken kraal (verzamelplek). Daarbij leer je veel over je eigen gedrag en dat van je collega’s. En zeker weten dat je veel plezier hebt, want het gaat altijd anders dan je denkt!
Workshop Koeien melken - Origineel teamuitje
Tijdsduur3 uur
Aantal pers.vanaf 4-8
Prijs vanaf € 875

Workshop Koeien melken

Geef je team een uniek en origineel teamuitje en ervaar hoe het is om met z'n allen koeien te melken. Afhankelijk van het seizoen haal je de koeien uit het weiland of mag je ze juist voeren in de stal. Je leert veel over het melken en het gedrag van de koeien, maar ook over je eigen gedrag en dat van je collega’s. Je zult merken dat iedere koe verschillend is en dus om een andere aanpak vraagt. Een workshop koeien melken is een leerzaam teamuitje en tegelijkertijd een bijzondere, onvergetelijke ervaring!
Workshop Werken op het land
Tijdsduur4 uur
Aantal pers.vanaf 6-16
Prijs vanaf € 1050

Workshop Het echte boerenwerk

Samen met je team hekken timmeren. Of een afrastering maken. Of allebei en misschien nog meer. Op het land is genoeg leuk werk te doen. En daarbij leren over je eigen gedrag en dat van je collega’s. Zeker weten dat je veel plezier hebt met deze workshop "Het echte boerenwerk", want het blijkt toch vaak anders te gaan dan je vooraf bedenkt.
DISC-sessie op de boerderij
Tijdsduur4 uur
Aantal pers.vanaf 6-16
Prijs vanaf € 1175

Interactieve Disc-sessie op de boerderij

Meer leren over je eigen en elkaar voorkeursgedrag, daar draait het om bij Disc. Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe kun je daarvan optimaal gebruikmaken? En waar is je team goed in? En waar liggen de uitdagingen? Als je dit beter weet, werk je makkelijker en beter samen. Nergens zo leuk om dit te leren met uitzicht over het land of met de geur van hooi om je heen. Aansluitend ga je met je Disc kennis op zak de schapen bijeen drijven. Reken maar dat het dan van pas komt dat je de Disc kleuren van je collega's kent :)
Agile leren op de boerderij
Tijdsduur4 uur
Aantal pers.vanaf 6-16
Prijs vanaf € 950

Workshop Agile leren op de boerderij

Een agile workshop op de boerderij! Agile leren werken doe je natuurlijk op de plek waar het al honderden jaren wordt toegepast: de boerderij. Alleen werd het nooit zo genoemd. Maar nu dus wel. Met scrumbord en in sprints het werk verdelen, voorbereiden en uitvoeren. En leren hoe je met elkaar daarover het gesprek voert. Dat is de essentie. Door dit op de boerderij te doen, geniet je met volle teugen.

Op zoek naar een maatwerkoplossing?
Ik help je graag verder.

X

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen uiterlijk twee dagen op jouw vraag. Liever direct bellen? Bel gerust naar 06-53789002

  Locatie boerderij

  De Stadshoeve
  Zunderdorpergouw 29
  Zunderdorp (bij Amsterdam)

  Contact

  GezondBoerenVerstand.com
  Henk Vroom
  Pieter de Molijnlaan 19
  3764 SB Soest
  Tel: 06-53789002
  E-mail: henk@gezondboerenverstand.com