Sharon van den Berg

Sharon van den Berg – Buurtteam Utrecht Oost

door Henk Vroom | 10 april 2019 |

“Het gaat goed met het team!! De afspraken die we toen hebben gemaakt, krijgen echt vervolg en we hebben de eerste vruchten er echt van kunnen plukken!”

2x per jaar organiseren wij zelf onze teamdagen. Dit keer waren we toe aan wat anders.
Er waren wat wrijvingen in het team geweest in de weken voor de teamdag.

Bij binnenkomst op de boerderij gebeurde er al direct iets in de sfeer. We waren in een compleet andere omgeving. Vanuit de keuken waar we gesprekken voerden hadden we zicht op de koeien.
De setting en de manier hoe Henk ons benaderde zorgde voor een hele open sfeer.

Als teamactiviteit zijn we schapen gaan drijven. Dit was een enerzijds een komische activiteit omdat je het nooit gedaan hebt, maar zorgde tegelijkertijd voor meer zicht op onze manier van communiceren en samenwerken. Vanuit de kou en het harde werken, was er ruimte om daarna met elkaar de verdieping op te zoeken door onze persoonlijke leerdoelen te bespreken.

Henk heeft een hele prettige manier van het gesprek aangaan waarbij iedereen zich goed voelde. Henk is helder, concreet en staat voor alles open.

Als klap op de vuurpijl heeft hij zich op ons verzoek verkleed als Sinterklaas en een gedicht voorgelezen (onze teamdag was op 30 november). Op de teamdag hebben we een aanzet gemaakt tot verandering. In de weken erna is het ons gelukt om deze positieve lijn door te zetten!

Wil je meer weten over coaching op basis van gezond boeren verstand? Neem dan contact met mij op. Tel: 06-53789002

Henk Vroom
Oprichter en teamcoach Gezond Boeren Verstand

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com