Het team - Henk Vroom

Leuk kennis te maken!

Team

GezondBoerenVerstand biedt teamuitjes en teambuilding workshops aan die je nooit meer vergeet. Samen met je team ga je actief meewerken in alle mogelijke onderdelen van het dagelijkse werk op de boerderij. De koeien melken, de schaapskudde verplaatsen, een afrastering maken, hekken timmeren. Overal en laarzen aan en aanpakken maar!

Het werken op de boerderij en met de dieren laat je haarfijn zien hoe samenwerking en leiderschap binnen je team verloopt. Handen uit de mouwen wissel ik af met reflectie en goede gesprekken. Zo creëren we een optimale leeromgeving waarbij jouw teamdoelstellingen de precieze vorm en in houd van de workshop bepalen.

Mijn achtergrond als Groninger boerenzoon, gecombineerd met mijn bedrijfskundige opleiding en werkervaring, zijn de perfecte mix voor unieke maatwerk workshops op de boerderij voor jouw team.

Het buiten zijn en praktisch werken, in combinatie met kennissessies en reflectie, zorgen voor een frisse blik op jezelf, collega’s en het werk wat je te doen hebt. Zeker weten dat je na de workshop het boerenerf weer afrijdt met een goed gevoel, belangrijke inzichten en concrete acties die jou en je team verder helpen. En vooral met een grote glimlach op je gezicht.

En als het nodig is rij ik later de parkeerplaats op bij jouw organisatie. Om verder te helpen bij het realiseren van je team- en organisatiedoelstellingen.

Ik werk graag samen met Marianne Koene en Ale Meijer. Zij zijn net zo enthousiast als ik over deze unieke teaminterventies op de boerderij. Met maar één doel: jouw team laten excelleren.

ir. Henk Vroom
Oprichter GezondBoerenVerstand.com

Henk Vroom

Henk Vroom

Ik (Henk, 1970) ben als boerenzoon opgegroeid op een melkveehouderij in Opende, een dorp in de provincie Groningen.

Na mijn informele boerenopleiding ben ik Technische Bedrijfskunde gaan studeren aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Hierna heb ik bij een aantal bedrijven gewerkt in diverse rollen zoals Lays (bedrijfskundige), Yacht (accountmanager), House of Performance (consultant) en AB Midden Nederland (accountmanager en leidinggevende). Daarnaast heb ik inmiddels zo’n vijftien jaar ervaring als zelfstandig trainer en coach op het terrein van commercie, leiderschap en samenwerking.

Ik woon met mijn gezin in Soest en ben als één van de kartrekkers bezig met de ontwikkeling van een Herenboerderij in Soest.

Als oprichter van GezondBoerenVerstand begeleid ik graag teams en organisaties bij hun strategische ontwikkeling. Ik doe dat op een enthousiaste manier en als het nodig is prettig confronterend.

Marianne Koene

Marianne Koene

Ik (Marianne) ben in 1972 geboren in Bergen op Zoom en daar opgegroeid. Mijn ouders werkten beiden in het onderwijs dus het bezig zijn met groei en ontwikkeling kreeg ik met de paplepel ingegoten.

Ik ben na mijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gaan werken als trainee bij Ormit. Van daaruit aan de slag gegaan bij Nuon als TraineeProgramma manager en HR adviseur in de Sales om vervolgens meer de stap te maken naar Trainer/Coach. Ik ben mezelf gaan opleiden als coach en werd trainer en talentmanager bij Adecco.

Sinds 2006 ben ik als zelfstandig trainer, teamcoach en coach bezig voor een breed scala aan opdrachtgevers. Mijn expertise ligt op het ontwikkelen en uitvoeren van leerprocessen, meer en meer in teams en dan het liefst buiten in de natuur. Ik doe trajecten in de Ardennen en ontwikkel teamavonturen in Nederland Ik woon in Utrecht, sport actief en heb sinds 2018 een heus eiland in Vinkeveen.

Bij GezondBoerenVerstand help ik mee in de ontwikkeling en uitvoering van teamontwikkelprocessen op de boerderij.

Ale Meijer

Ale Meijer

Ik (Ale) heb in Bennekom mijn jeugd doorgebracht, samen met mijn ouders en broer. Een groot deel van die tijd (en later ook) stond in het teken van korfballen op hoog niveau, met passie, lef en doorzettingsvermogen. Dit heeft mij geleerd wat er voor nodig is om teams en individuele mensen te laten excelleren.

Na mijn studie Chemie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik gaan werken als chemisch engineer bij een laboratorium. Daarna de overstap gemaakt naar sales en management bij milieu dienstverleners als Van Vliet en Shanks (tegenwoordig Reniwi). In 2006 ben ik als organisatieadviseur gaan werken bij House of Performance en sinds 2015 voor mezelf begonnen onder de naam Change for Impact.

Ik ben een betrokken en confronterende coach en consultant. Het is mijn ambitie om hoogwaardige bedrijfskundige kennis en tools toegankelijk te maken voor iedereen. Ik voeg graag waarde toe op vlakken als strategie executie, continu verbeteren, performance management, leiderschap en teamontwikkeling. Ik woon met mijn gezin in Soest.

Met Henk werk ik samen in www.AgileLerenOpDeBoerderij.nl, wat natuurlijk ook een kwestie van gewoon GezondBoerenVerstand is.

Locatie boerderij

De Stadshoeve
Zunderdorpergouw 29
Zunderdorp (bij Amsterdam)

Contact

GezondBoerenVerstand.com
Henk Vroom
Pieter de Molijnlaan 19
3764 SB Soest
Tel: 06-53789002
E-mail: henk@gezondboerenverstand.com